Jestem absolwentką Szkoły Głównej Gospodarstwa
Wiejskiego w Warszawie o specjalizacji technolog żywności i żywienia. Ukończyłam
również studia magisterskie na kierunku dietetyka, specjalność dietetyka kliniczna.
Prowadzę konsultacje oraz układam diety w zakresie żywienia osób:
• Niedożywionych,
• W zaburzeniach pracy tarczycy (niedoczynność tarczycy, Hashimoto, nadczynność
tarczycy),
• Z nadwagą/otyłością,
• Z nadciśnieniem tętniczym,
• Z niedokrwistością,
• Stosujących diety eliminacyjne (dieta bezlaktozowa, bezmleczna, bezglutenowa,
wegetariańska, wegańska).
Stale poszerzam swoje kompetencje biorąc udział w kursach, szkoleniach z zakresu
dietetyki klinicznej oraz psychodietetyki. Do moich głównych obszarów zainteresowania
należy dietoterapia w zaburzeniach pracy tarczycy oraz tematyka wpływu żywienia na
zdrowie psychiczne.
W mojej pracy skupiam się przede wszystkim na indywidualnym i holistycznym podejściu
do pacjenta. Zawsze zwracam uwagę na prowadzony styl życia oraz poziom stresu,
ponieważ są to czynniki, które mają duży wpływ na stan zdrowia oraz samopoczucie.